Avocatul lui Radu Mazăre: Suntem rezervați în ceea ce privește pronosticul

| 28 mai, 15:06

Avocatul lui Radu Mazăre a declarat, joi, judecătorii care se ocupă de soluționarea dosarului fostului primar al Costanței nu au ajuns la un consens, motiv pentru care a fost chemat un al treilea magistrat.

"Al treilea magistrat a fost chemat să tranșeze situația. Judecătorii nu se înțeleg.(...) Dacă vă aduce-ți aminte, încă de la început au avut păreri contradictorii, cererea de  arest inițial a fost respinsă", a declarat avocatul lui Mazăre.

"Suntem rezervați în ceea ce privește pronosticul. A fost o avalanșă de admiteri a cererilor noastre și o avalanșă de respingeri. Nu putem să sperăm decât că dosarul este mai convingător decât poate fi apărarea în acest moment", a mai explicat acesta.

Mandatul lui Radu Mazăre expiră pe 1 iunie, iar până atunci acesta nu poate părăsi arestul central.

Completul de judecată care se ocupă de soluționarea dosarului fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, nu ajung la un consens.

Acesta este format din judecători care au avut opinii separate în acest caz. Președintele completului a susținut ca Radu Mazăre să fie cercetat în arest la domiciliu. În schimb, celălalt judecător a susținut cercetarea în stare de arest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ