OFICIAL: Radu Mazăre nu mai e PRIMARUL Constanţei

| 05 iun, 14:41

Prefectul judeţului Constanța a semnat, vineri dimineaţă, ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Radu Mazăre, după ce edilul și-a prezentat demisia din funcţie.

 

 

Radu Mazăre a demisionat, în 22 mai, din funcția de primar al Constanței, explicând motivele demisiei într-o scrisoare în care îşi cere iertare în faţa tuturor pentru greşelile făcute şi precizează că “dorinţa sa de a face bine oraşului şi locuitorilor săi nu justifică nedreptăţile, stresul şi chinul” la care este supus de “atâta vreme”. “Începând de astăzi (22 mai – n.r.) nu-mi mai doresc o viaţă publică politică”, arăta Mazăre în mesajul respectiv.

Citeşte şi: Marian Vanghelie şi Radu Mazăre s-au aliat în BECIUL DOMNESC

"Având în vedere demisia domnului Radu-Ștefan Mazăre din funcția de primar al Municipiului Constanța, înregistrată la Primăria Muncipiului Constanța, procesul-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Constanța prin care se ia act de demisia primarului și referatul Secretarului Municipiului Constanța, înregistrat la Instutuția Prefectului-Județul Constanța, astăzi, prefectul județului Constanța, domnul Constantin Ion, a emis ordinul nr. 261/05.06.2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului Primarului Municipiului Constanța, domnul Radu-Ștefan Mazăre, urmare a demisiei acestuia”, se menționează într-un comunicat al Prefecturii Constanța.

Ordinul semnat de prefect urmează să-i fie comunicat de către Compartimentul controlul legalității actelor și contencios administrativ lui Radu Mazăre, dar și Inspectoratului General al Poliției Romane, Consiliului Local al Municipiului Constanța, Secretarului Municipiului Constanța și Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte şi: RADU MAZĂRE, mesaj disperat din "BECIUL DOMNESC"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ