Marian Vanghelie şi Radu Mazăre s-au aliat în BECIUL DOMNESC

| 03 iun, 13:53

Marian Vanghelie este disperat ca pana acum toate incercarile sale de a fi eliberat din arest au fost sortite esecului, asa ca a apelat la ajutorul Divinitatii.

Primarul suspendat al Sectorului 5 se roaga incontinuu in arest, si l-a „cooptat” si pe Radu Mazare.Vanghelie isi petrecea timpul in celula jucand sah sau facand sport, si nu se ruga asa de mult. De curand, dupa ce a vazut ca magistratii ii resping pe banda rulanta cererile de eliberare, edilul a inceput sa invoce Divinitatea.

Citeşte şi: Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv

Potrivit cancan.ro, iubitul Oanei Mizil spune de multe ori pe zi „Tatal Nostru”, dar si alte rugaciuni, si se inchina din cinci in cinci minute. Primarul suspendat al Sectorului 5 l-a „molipsit” si pe Radu Mazare, iar acesta i-a urmat exemplul, avand in vedere ca si lui i-au fost respinse cererile de eliberare. Ramane de vazut daca invocarea Divinitatii ii va ajuta pe cei doi sa iasa din arest.

Citeşte şi: RADU MAZĂRE, mesaj disperat din "BECIUL DOMNESC"

Marian Vanghelie a facut, marti, o contestatie la decizia care il tine in arest, si spera sa ii convinga pe judecatori. El invoca, printre altele, ca iubita sa, Oana Mizil, este insarcinata, si trebuia sa aiba grija de ea. Edilul se afla in arest din 14 martie, fiind acuzat de procurorii DNA de spalare de bani, abuz in serviciu si luare de mita. Inainte de a fi incatusat, edilul a confirmat ca Oana Niculescu Mizil, iubita lui, este insarcinata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ