Judecătorii nu se înțeleg în cazul lui Radu Mazăre: Un al treilea magistrat a fost chemat pentru a da sentința definitivă

| 28 mai, 10:52

Completul de judecată care se ocupă de soluționarea dosarului fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, nu ajung la un consens, informează B1 TV.

Acesta este format din judecători care au avut opinii separate în acest caz. Președintele completului a susținut ca Radu Mazăre să fie cercetat în arest la domiciliu. În schimb, celălalt judecător a susținut cercetarea în stare de arest.

Pentru a nu da dovadă de lipsă de imparțialitate, un al treilea magistrat a fost chemat. Acesta urmează să decidă sentința definitivă care va fi dată joi în jurul orei 13.00 când Mazăre va ajunge în fața acestora unde își va susține punctul de vedere.

Mandatul lui Radu Mazăre expiră pe 1 iunie, iar până atunci acesta nu poate părăsi arestul central.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 11:35
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Ti se pare mult? Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ