ATAC la Kovesi: adjunctul ei este cercetat de Parchetul General

| 09 mai, 11:59

Adjunctul Laurei Codruta Kovesi, procurorul DNA Calin Nistor ar fi vizat de o ancheta a Parchetului General, dupa ce unul dintre denuntatorii Elenei Udrea, Gheorghe Deaconasa a facut o plangere penala impotriva sa pentru abuz in serviciu, informeaza Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Deaconeasa a depus plângere penală la Parchetul General, în luna februarie 2015, împotriva lui Călin Nistor şi a doi avocaţi din Baroul Vâlcea, Anca Nicoleta Ionescu (fosta Popa) şi Aurel Popa.

Denuntatorul Elenei Udrea are insa si el probleme cu justitia. În luna următoare formulării plângerii penale împotriva lui Calin Nistor, Deaconeasa a fost trimis în judecată pentru participaţie improprie la abuz în serviciu. Pe langa acest dosar, Deaconeasa mai are unul in care a primit deja in prima instanta o condamnare la cinci ani cu executare.

In dosarul in care a fost condamnat el, alaturi de fostul primar al comunei Voineasa şi alţi doi şefi locali din Vâlcea şi Gorj sunt acuzati ca ar fi retrocedat ilegal 500 de hectare de teren forestier din judetul Gorj.

Gheorghe Deaconeasa este cel care a dezvăluit în 2012 cum l-a şantajat PDL prin instituţiile statului, pentru că i-ar fi supărat pe Elena Udrea şi Gheorghe Flutur, atunci când a refuzat să cedeze teren pentru pârtia de schi din zona Vidra.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 11:52
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ