Şefa CNA, Laura Georgescu, îngenuncheată! Ce LOVITURĂ a primit ASTĂZI

| 11 mai, 11:39

Laura Georgescu, şefa CNA, se alege cu noi acuzaţii de abuz în serviciu şi fals în înscrisuri, după ce procurorii au avansat cu ancheta. Aceasta a sancţionat unele televiziuni în baza unor sesizări false. Pentru ca respectivele televiziuni să-şi recupereze sumele plătite ca amenzi abuzive, procurorii DNA au pus sechestru pe averea şefei CNA.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de:

GEORGESCU LAURA-CORINA, președinta Consiliului Național al Audiovizualului (C.N.A), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: 
- abuz în serviciu, în formă continuată (5 acte materiale), 
- instigarea la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (5 acte materiale). 

În prezenta ordonanță de extindere a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

În calitatea sa de președinte al CNA, suspecta Laura Georgescu a fost cea care a instigat în perioada 2013 - 2014, la întocmirea unor sesizări cu date nereale, în vederea înregistrării unor lucrări ce au intrat în analiza plenului CNA și care au fost soluționate prin sancționarea a 4 posturi de televiziune (5 sesizări nereale), altele decât cele referitoare la cele 7 posturi de televiziune care au făcut obiectul actelor de cercetare anterioare.

Citeşte şi: Primarul amorez pierde TOT ... LOVITURĂ după LOVITURĂ pentru Gheorghe Nichita

După precedenta extindere a urmăririi penale (aspecte mediatizate la datele de 2 aprilie, respectiv 24 aprilie 2015), a continuat efectuarea cercetărilor. În acest context, un număr de 4 operatori TV sancționați ca urmare a demersurilor efectuate de președinta CNA, suspecta Georgescu Laura, în baza sesizărilor false realizate chiar la instigarea acesteia, au comunicat date utile anchetei.
Printre datele comunicate de operatorii TV au fost identificate noi sesizări care conțineau date false, fiind promovate de suspecta Georgescu Laura și care au avut ca rezultat sancționarea acestora.
În unele cazuri, sesizarea a fost redactată și înregistrată înainte ca emisiunea reclamată să fi avut loc. 

În final, luând în considerare și infracțiunile/starea de fapt mediatizate prin comunicatele 662 și 774 din 2 respectiv 24 aprilie 2015 și cele prezente, în sarcina suspectei Georgescu Laura s-a reținut săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu, din care una în formă continuată (25 acte materiale) și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată (25 acte materiale) – cu referire la sesizările falsificate care au stat la baza sancționării cu amendă a 11 posturi TV.

În cauză s-a dispus luarea măsurilor asigurătorii asupra bunurilor imobile și mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, aparținând suspectei Georgescu Laura – Corina până la limita de 2.296.200 lei, sumă reprezentând valoarea cu care cinci posturi de televiziune s-au constituit până în acest moment drept parte civilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 21:46
vasile tomazian
Escroaca trebuie sanctionata inclusiv prin destituire !
11 mai, 18:35
BASINESCU AMANTUL CU PAR,PE LIMBA
CE MOACA DE IDIOATA !!!!!
UITA,BA NENE CINE CONDUCE ROMANIA !!!! TOTI TEMBELII,HOTII,CURVELE,PUSCA
RIASII,LABAGII,HOMOXEUALII-ALA CU LATE ,BOUL VERDIST CU-CERNEA-,
BA,CRETINILOR PLECATI DRACULUI DIN TARA.POPORUL ROMAN ARE REZERVE SA
VA INLOCUIASCA.NUMAI PE MINE NU MA INLOCUITI,DECAT IN FORMOL, CU DOP,
CA SA NU FUG CU SATANA SI CURVEA IN ADANCUL OCEANELOR.
CRETINO,STRAMBO,BABO,PLEACA DE LA CNA,SA VINA ACOPERITUL,CU FLEGME
TURCITU,SA TURCESCU,OMUL TURCILOR DE 600 DE ANI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ