LOVITURĂ dură pentru Ilie Carabulea. CE a păţit chiar acum

| 08 mai, 17:17

Curtea de Apel București a admis cererea procurorilor DNA pentru a-l aresta pe Ilie Crabulea. Decizia judecătorilor nu este executorie, ea fiind deja contestată de avocații lui Carabulea. Contestația va fi judecată de ÎCCJ.

Procurorii DNA îl acuză pe CARABULEA ILIE, trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni, de: constituirea unui grup infracțional organizat, cumpărare de influență (două infracțiuni), dare de mită (două infracțiuni), folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii pentru sine de foloase necuvenite, în formă continuată (3 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la uz de fals.

Procurorii spun că Ilie Carabulea a încălcat în mod repetat obligațiile impuse prin Încheierea din 12.02.2015, emisă de Curtea de Apel București – Secția a II-a Penală, prin care s-a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 18:41
stalin si poporul rus
ALTA MOACA DE TEMBEL=CARAPULEA
CINE DRACUL V-A NASCUT,RETARDATILOR HOTI.AUZI=CARA-PULEA.BA,BOULE,DE
UNDE AI APARUT LIGHIOANA FARA GAT.VINO LA KREMLIN, SA-TI TAIEM LIMBA SI
TESTICULELE,MITOCANE ,CU CAP DE BOU SI RAT DE PORC.,LA JILAVA,JAVRA !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ