Elena Udrea explică de ce a denunțat-o fostul ei soț, Dorin Cocoș

| 11 mai, 13:24

Elena Udrea a acordat, duminică, primul său interviu de la ieşirea din închisoare, pentru postul de televiziune B1 TV. Fostul ministru a recunoscut că fostul soţ, Dorin Cocoş, a făcut un denunţ pe numele său.

„Când te duci cu cătușele la mână și cu fiul tău la instanță și când mai știi că fiul tău este molestat, e normal”, a spus Udrea într-o intervenție telefonică la B1.

N-a spus lucruri clare, a spus ceva vag”, a precizat Elena Udrea, întrebată dacă Dorin Cocoș a făcut denunțul ca să-și salveze fiul.

„Când e vorba de copilul tău, presupun că lucrurile sunt mult mai sensibile. Nici ceea ce s-a afirmat nu este ceva clar ca să spui că e un denunț. (…)Mi-e greu să accept, dar îi înțeleg pe toți cei care au făcut un denunț”, a spus Udrea.

Elena Udrea a mai precizat că „n-am făcut niciun denunț, decât o declarație și atâta tot, este un dosar care s-a disjuns”.

Citeşte şi: Ion Ţiriac se răzbună pe Elena Udrea? Prima lovitură ZDRAVĂNĂ după ieşirea din închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ