Ruxandra Dragomir: lupta pentru dovedirea nevinovăţiei Elenei Udrea nu va fi simplă

| 08 mai, 09:18

Ruxandra Dragomir a postat un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă bucuria că prietena sa, Elenea Udrea,a fost plasată în arest la domiciliu. În plus, aceasta este de părere că Elenea Udrea va putea acum să-şi pregătească mai bine apărarea, deşi spune Ruxandra Dragomir " lupta pentru dovedirea nevinovăţiei nu este una simplă".

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook:

"Vă mulţumesc foarte mult pentru susţinerea şi încrederea pe care le-aţi oferit în toată această perioadă dificilă pentru Elena. Fără mesajele voastre de încurajare, cu siguranţă ar fi fost mult mai greu. Pentru asta, eu şi Elena vă vom fi mereu recunoscători. În astfel de momente, se văd cel mai bine caracterele oamenilor.
Am regăsit-o pe Elena la fel de caldă cum o ştiam eu, afectată de lucrurile pe care a trebuit să le îndure, dar optimistă cu privire la viitor. Am putut sămă conving, încă o dată, că e un om bun căruia, în ultimele luni, i s-a făcut o mare nedreptate. Sper că, acum, având şansa de a-şi pregăti apărarea corespunzător, va reuşi să-şi apere cauza şi, într-un final, completul de judecători o va declara nevinovată, aşa cum sunt convinsă că este.
Pentru noi, ziua de ieri a fost una de bucurie, dar suntem conştienţi că lupta pentru dovedirea nevinovăţiei (pentru că Elena a trecut, în ultima perioadă, printr-o condamnare ritualică) nu va fi simplă. Avem încredere însă că, şi cu ajutorul vostru, al tuturor celor care i-aţi rămas alături la greu, vom reusi până la urmă.

Vă mulţumim încă o dată pentru susţinere şi încredere.

Elena, nu esti singura!", a scris prietena Elenei Udrea pe Facebook.

 

Citeşte şi: Ce NU s-a văzut la televizor când a fost eliberată Elena Udrea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ