SURPRIZĂ de proporţii pentru ELENA UDREA. De cine a fost aşteptată acasă

| 07 mai, 19:28

După 72 de zile de închisoare, ELENA UDREA a fost eliberată iar astăzi a ieşit pe poarta Penitenciarului Târgşor. Deşi radia de fericire, Udrea a fost de nerecunoscut: riduri adânci pe faţă, păr ondulat şi nevopsit şi aceleaşi haine pe care le-a purtat înainte de a fi arestată.

Surse din anturajul blondei au declarat că, joi, după eliberare, Elena Udrea a fost asteptată acasă de manichiurista şi coafeza, pentru a o aranja.

Aceeaşi sursă ne-a spus că mama ei i-a pregătit mâncarea preferată.

„Oricum, în arest, a mâncat doar din pachetele primite de acasă. Cu toate acestea, din cauza stresului, s-a îngrăşat 5 kg”, a completat sursa. Fapt care s-a observat lesne la ieşirea din penitenciar, scrie click.ro.

Elena Udrea a fost eliberată, dar este cercetată în continuare în dosarul „Gala Bute” pentru abuz în serviciu şi luare de mită. Ea este arestată la domiciliu, ceea ce înseamnă că nu are voie să părăsească locuinţa fără permisiunea organului judiciar. De asemenea, trebuie să se prezinte periodic la Poliţie şi nu are voie să ia legătura cu persoanele implicate în dosarul în care e judecată.

Citeşte şi: Greşeală MAJORĂ la eliberarea ELENEI UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 20:55
liviuioan
--GURESOAIE CRUDA--
WOW--ce bucurie si ce emotie--carcotasii vor numara numarul de telespectatori care vor viziona--TELENOVELA CANCANIZATA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ