ELENA UDREA, schimbare-şoc la ieşirea din puşcărie. Cui a cerut iertare la poarta penitenciarului Târgşor

| 07 mai, 14:29

Elena Udrea a ieşit din închisoare, fiind aşteptată la poarta penitenciarului Târgşor de Ruxandra Dragomir şi de mama sa, Maria Veliceasa. Mama Elenei Udrea i-a adus fiicei sale un buchet mare de flori.

"Cred ca a fost destinul meu să trec prin aceasta experienţă. Am văzut în acest timp oameni care au reuşit să treacă peste resentimente", a spus Elena Udrea la ieşirea din penitenciar, adăugând că i-a fost asigurată protecţie sporită după gratii. Fostul ministru a ţinut să ceară iertare mamei sale şi prietenilor pe care i-a făcut să sufere în ultimele luni, cât timp s-a aflat în spatele gratiilor.

"O să mă duc acasă, să mă întâlnescu cu prietenii. Îmi cer iertare celor care au fost lânga mine, este mai greu pentru cei de afară. Îmi cer iertare şi celor care s-au bucurat că am ajuns aici, pentru că înseamnă că am greşit făcându-i să se bucure acum. Nu-mi cer iertare pentru acuzaţiile care mi se aduc. Dacă ar fi să pedepsim clasa politică, atunci ar trebui să fiu printre ultimii care să ajungă aici", a mai spus fostul ministru.

Elena Udrea a povestit şi ce i-a lipsit cel mai mult în lunile în care s-a aflat în arest preventiv. "N-a fost usor, mi-a lipsit libertatea. Sunt parte a clasei politice si stiu ce se poate intampla daca o parte a justitiei se lasa controlata de politic".

Fostul ministru nu se gândeşte să iasă din politică, în ciuda problemelor pe care le are cu legea: "Voi ramane in politica pentru ca sunt foarte multe lucruri de schimbat. Faptul ca Udrea a fost arestata nu inseamna ca s-a facut dreptate".

Elena Udrea iese din puşcărie şi va ajunge înapoi acasă, joi, după ce magistraţii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au aprobat contestaţia sa la măsura arestului preventiv în dosarul "Gala Bute" şi au decis să fie judecată în stare de arest la domiciliu.

Decizia este definitivă, iar Elena Udrea va fi eliberată din Penitenciarul de Femei Târgșor.

 

Citeşte şi: Elena Udrea a fost ELIBERATĂ! Mesajul pentru Traian Băsescu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ