IZVORUL TAMADUIRII. Ce trebuie să faci ca să TE VINDECI de boli în această zi

| 16 apr, 11:29

Creştinii prăznuiesc în prima vineri după Paşte IZVORUL TAMADUIRII. Praznicul este închinat Maicii Domnului şi aminteşte de o serie de minuni săvârşite la un izvor din apropierea Constantinopolului.

IZVORUL TAMADUIRII. Există câteva izvoare cu apă vindecătoare, la Mănăstirea Ghighiu, Mănăstirea Dervent, Mănăstirea Horăicioara, mănăstirea Nucet, Mănăstirea Maglavit, Mănăstirea Cetăţuia Negru Vodă şi izvorul de lângă Biserica Greacă din Brăila.

De asemenea, credincioşii se adună şi la bisericile şi mănăstirile care poartă hramul IZVORULUI TAMADUIRII.

Conform altor traditii din batrani, de IZVORUL TAMADUIRII sunt sfintite toate apele, asa ca oricine bea din ele sau le foloseste pentru a se spala (in acele zone de pe trup vatamate de bolesnita) se poate bucura de o inzdravenire grabnica. Bolnavilor li se recomanda ca in aceasta sfanta zi sa se imbaieze sau sa se spele cu roua de dimineata. Tot acum se dadeau cep tuturor apelor, astfel incat sa isi astampere setea toti oamenii care nu avut parte de apa nici pe pamant, nici in viata de pe celalalt taram. 

IZVORUL TAMADUIRII. Tocmai de aceea, pe timpuri, in prima vineri de dupa Paste, se cautau izvoare si curatau fantanile, existand credinta ca in acest mod apa va ramne imbelsugata in fantani tot restul anului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 apr, 09:41
Munca la domiciliu
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Mai este putin pina trecem in etapa a-2-a."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
17 apr, 08:07
pasqualyna
Foarte multi oameni isi blocheaza singuri accesul la aceasta sursa infinita de putere prin gandurile lor de saracie, de indoiala si de teama, care impiedica afluxul de prosperitate in viata lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii , trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
16 apr, 23:43
PATAKI MARIUS
ANUNT
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
16 apr, 22:08
abdis
poza e de la brancoveni?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ