Klaus Iohannis, mesaj la 26 de ani de la începutul Revoluției din 1989

| 16 dec, 17:54

Klaus Iohannis transmite un mesaj important la fix 26 de ani de la începerea Revoluției din 1989! Iohannis consideră că românii trebuie să-și îndrepte gândurile spre cei care au făcut sacrificiul suprem în decembrie 1989.

”În urmă cu 26 de ani, la Timişoara s-a strigat în stradă “Libertate”! În acea zi istorică, timişorenii au declarat, prin acțiunea lor temerară, dictatura vinovată de cei 45 de ani de teroare. Din curajul și determinarea lor s-a născut Revoluția română, care a condus în câteva zile la prăbușirea regimului comunist. Astăzi, se cuvine să ne îndreptăm gândurile către cei care au făcut sacrificiul suprem și să nu uităm că lor le datorăm libertatea și democrația.”, e mesajul președintelui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 18:36
Proletarul sibian,roman
comunicare
fiind in elementul tau,comunicarea aroganta si numai pe faceboc,modul taciturn ,din lipsa de gandire coerenta,egocentrismul exacerbat,ar trebui ca sa comunici prin tacere comenatarea oricarui eveniment ce s-a produs sau se va produce in Romania.Esti la puterea - 1000000 fata de tiranul Ceausescu.Cand apari la televizor mi se intoarce stomacul pe dos si mut programul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ