Liviu Dragnea despre viitorul premier dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale

| 03 noi, 2014

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că, în opinia sa, este important ca Victor Ponta, candidatul PSD în alegerile prezidențiale, să-și maximizeze șansele și a mai afirmat că viitorul premier "nu este obligatoriu să fie de la PSD".

"Cred că Victor Ponta ar trebui să-și maximizeze foarte mult șansele. Nu e obligatoriu ca premierul să fie de la PSD. (...) E bine să știm că niciun candidat nu are voturile în buzunar. Nu cred că este bine să pierdem timpul în foarte multe întâlniri", a spus Dragnea, luni, la sediul PSD.

Dragnea a adăugat că se așteaptă ca discuțiile de marți din cadrul coaliției de guvernare cu privire la viitorul premier să vizeze și o analiză a votului exprimat duminică de alegători.

"Eu cred că va fi o discuție normală în coaliție. O scurtă analiză a votului de ieri, o discuție despre ceea ce poate să facă fiecare din coaliție, care vrea să ajute candidatul nostru și, probabil, va fi o discuție despre viitorul premier, dar nu știu cum va decurge că nu am mai participat la genul ăsta de întâlniri între tururi", a subliniat acesta.

În ceea ce privește cooptarea PLR la guvernare, Liviu Dragnea spune că nu sunt probleme în acest sens.

"Există o discuție. Domnul Tăriceanu a participat la toate întâlnirile din coaliție de când este președintele Senatului. Absolut la toate. Fiind prezent acolo, a fost acceptat la aceste discuții, la această colaborare. Nu e o problemă cu cooptarea PLR la guvernare", a spus Dragnea, întrebat fiind dacă există sau va fi semnat un acord privind cooptarea PLR la guvernare.

Totodată, liderul PSD a subliniat că în perioada imediat următoare nu se va aduce în discuție subiectul portofoliilor care ar putea reveni PLR-ului.

"Nu există nicio discuție despre portofolii. Nu se va discuta nici azi, nici mâine despre portofolii. Este exclus. Nu putem să discutăm lucrul ăsta", a conchis Dragnea.

TVR îi provoacă pe Iohannis și Ponta la o confruntare directă. Cine ar putea modera dezbaterea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ