Maria Sharapova, eliminată în semifinale la Madrid Open. Simona Halep va rămâne pe locul 2 WTA

| 08 mai, 14:05

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi permis sa urce pe pozitia 2 WTA, ocupata acum de Simona Halep.

Sharapova este detinatoarea trofeului la Madrid si avea nevoie de o calificare in finala pentru a reveni pe locul 2 WTA, pe care l-a pierdut, la 27 aprilie, dupa turneul de la Stuttgart.

Eliminata in primul tur la Madrid, Simona Halep a fost ea acum in postura de a pierde pozitia secunda in ierarhia jucatoarelor profesioniste. Romanca va fi pe locul 2 si incepand de luni, cand va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde va fi cap de serie numarul 2. Principala favorita la Foro Italico va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Vineri, dupa un meci de aproape 90 de minute, Kuznetova, fosta ocupanta a locului 2 WTA in 2007 si castigatoare la Roland Garros si US Open, a obtinut a cincea victorie in fata Mariei Sharapova, fosta numarul 1 mondial in 2005, din 13 partide disputate.

In ultimul act, Svetlana Kuznetova o va intalni pe invingatoarea din cealalta semifinala, care le va opune, tot vineri, pe Serena Williams si Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA.

 

Citeşte şi: Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie în circuitul WTA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ