Marian Vanghelie și Radu Mazăre, susținuți de iubite în instanță

| 21 mai, 12:30

Marian Vanghelie şi Radu Mazăre nu sunt doar colegi de celulă la "Beciul Domnesc", ci şi în boxa acuzaţilor, cei doi edili suspendați din funcție ajungând la  Curtea Supremă unde magistraţii vor decide dacă le admit sau nu cererile de eliberare din arest.

La instanţă s-au prezentat şi iubitele primarilor care îi susțin pe cei doi edili, informează B1 TV.

"E o zi mare. E Înălţarea sunt Sfinții Constantin şi Elena şi eu cred foarte mult că Dumnezeu ne va trimite o rază de lumină. Facă nu se va întîmpa azi, se va întâmpla în curând şi va fi acasă, alături de mine", a declarat Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie speră la o minune, cea prin care judecătorii să-i admită cerera de eliberare din arest. Edilul suspendat al Sectorului 5 a văzut din boxa acuzaţilor cum evoluează sarcina iubitei sale. Oana Mizil şi Marian Vanghelie vor avea o fetiţă, care e programată să se nască la sfârşitul lunii august.

La aceeaşi instanţă a ajuns şi Roxana Mihalache, iubita edilului suspendat al Constanţei. Creatoarea de modă a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei zâmbitoare, cu o sacoşă în mână, în care erau, cel mai probabil, cărţi. De altfel, Roxana şi-a făcut un obicei din a-i duce lui Mazăre la Arestul Central câte ceva de citit. Designerul bate săptămânal drumul de la Constanţa la Bucureştiâ. Ba chiar, la termenul trecut i-a adus un talisman care să-i poarte noroc primarul acuzat de luare de mită.

 

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, eliberat definitiv. Preşedintele CJ Constanţa vrea să-şi reia şi funcţia publică

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ