Melania Trump, prima apariţie SINGURĂ ca Prima Doamnă

| 03 mar, 10:26

Melania Trump a avut prima apariţie singură ca Prima Doamnă. Ea a vizitat un spital pediatric şi le-a citit pacienţilor, scriu cei de la The New York Times.

 

Prima apariţie publica a Melaniei a fost îndelung aşteptată. Ea a ales să-şi petreacă după-amiaza în compania unor copii internaţi în spital, citind o carte scrisă de Dr. Seuss, un îndrăgit autor de cărţii de copii. Alegerea nu a fost întâmplătoare, evenimentul având loc chiar de ziua autorului, dar şi de Ziua Naţională a Cititului în America.
„Ştiţi ce este azi ?“ i-a întrebat ea pe copii de la spitalul pediatrict NewYork-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center. „Este ziua de citit. Aşa că am venit să vă încurajez să citiţi şi să vă gândiţi la ce vreţi să reuşiţi în viaţă“ , a continuat Prima Doamnă.
Ea citit povestea: „Oh! Locurile în care te vei duce.“
Melania Trump a fost o prezenţă discretă atât în campania electorală a soţului ei, cât şi după acesta a câştigat mandatul. În mod tradiţional Primele Doamne americane îşi aleg o cauză pe care să o suţină timp de patru ani. În timpul campaniei Melania a declarat că ar vrea să lupte împotriva hărţuirii pe internet, dar publicul a criticat această decizie. Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a luptat împotriva obezităţii.

 

 

Tag-uri: Melania Trump
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ