National Geographic face o listă a atracţiilor din Bucureşti

| 05 feb, 20:13

Palatul Parlamentului, Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi bisericile vechi se numără printre locurile care ar trebui vizitate în Bucureşti, potrivit unor recomandări făcute de revista americană National Geographic Traveler, citate de Mediafax.

 

 

 

 

Citeşte şi: Salina Turda, în atenţia britanicilor de la Daily Mail: "Este o ispravă a ingineriei"

National Geographic Traveler a realizat un top 10 al lucrurilor pe care turiştii le pot face în Bucureşti. În acest top sunt incluse vizite la muzee şi clădiri emblematice ale Capitalei, dar şi degustări ale mâncărurilor tradiţionale româneşti.

Astfel, vizitarea Palatului Parlamentului este una dintre atracţiile pe care National Geographic le recomandă celor care ajung în Bucureşti.

O altă recomandare pentru vizitatorii Bucureştiului este să se plimbe prin oraş pentru a observa arhitectura construcţiilor şi frumuseţea parcurilor. Un exemplu în acest sens este Parcul Cişmigiu, situat în centrul Capitalei. Totodată, este recomandată o plimbare pe Şoseaua Kiseleff, unde pot fi admirate vilele vechi, Arcul de Triumf şi Parcul Herăstrău.

Nici bucătăria românească nu este uitată. Sarmalele cu mămăligă nu trebuie ratate de cei care vizitează Bucureştiul. În acest sens, sunt date exemple localurile Caru' cu Bere şi Lacrimi şi Sfinţi, unde se poate gusta bucătăria tradiţională românească.

De asemenea, vizitatorii sunt invitaţi să descopere şi tradiţiile rurale ale României. Lăsând la o parte bulevardele aglomerate din Bucureşti, vizitatorii pot descoperi tradiţiile rurale ale ţării noastre printr-o vizită la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, se arată pe site-ul National Geographic Traveler.

Totodată, ar trebui vizitate bisericile vechi, a căror arhitectură ar putea impresiona. În acest sens, sunt amintite Biserica Stavropoleos, Biserica Doamnei, Biserica Antim şi Biserica Sfinţilor Apostoli.

Nici distracţia nu trebuie ignorată, aşa că vizitatorii sunt invitaţi să meargă în Centrul Vechi al Capitalei, în baruri precum Bicicleta, La Muse, Mojo.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ