OCHIUL care vede TOT! Baba Vanga are o urmaşă

| 11 iun, 2014

Clarvazatoare bulgaroaica Vanga şi-a pierdut vederea la 12 ani, dar înainte să moară ar fi prezis ca darul ei va fi "mostenit" de o fetita oarba din Franta.

La 12 ani, Vanghelia Dimitrova, o fetita obisnuita, vesela si energica ca orice copil de varsta ei, a trecut printr-un moment dramatic, care i-a schimbat pentru totdeauna viata. Se spune ca o furtuna naprasnica, iscata din senin, a luat-o pe sus, tarand-o departe pe camp. A fost gasita dupa indelungi cautari, cumplit de speriata, cu ochii plini de praf. Toate incercarile de a-i salva vederea au fost zadarnice si, in scurt timp, a orbit complet. Dar accidentul si orbirea i-au adus darul prezicerii si al clarviziunii. De-a lungul timpului, Baba Vanga a prevestit evenimente tragice pentru omenire, cum ar fi explozia de la Cernobil, destramarea Uniunii Sovietice, scufundarea submarinului Kursk sau atacurile din 11 septembrie, de la New York.

Kaede - o noua Vanga?

Nu cu mult timp inainte de moartea sa, se spune ca Vanga ar fi prezis ca darul ei va fi "mostenit" de o fetita oarba din Franta, cu totul neobisnuita, si a cerut ca ea sa fie cautata. Aceasta proorocire a fost de mult data uitarii. Poate ca cei mai multi nici nu au crezut in ea. "Vanga se intoarce" - o fetita clarvazatoare, cea care ar putea fi succesoarea bulgaroaicei, a fost gasita intr-un orasel din Franta, conform formula-as.ro.

Micuta Kaede

In urma cu doi ani, parintii nu puteau crede ca micuta poate prezice viitorul. Dar, de fiecare data, predictia se adeverea. In Franta, aproape nimeni nu stie despre darul unic al lui Kaede. Familia a ascuns acest lucru, din teama de a nu fi considerata o ciudatenie, sau pentru a evita ca aceasta inzestrare speciala sa fie exploatata abuziv.

Au pastrat tacerea pana anul acesta, cand s-au hotarat sa vorbeasca despre abilitatea lui Kaede, insa nu pentru mass-media din Franta, ci pentru cea din Rusia.

Prima premonitie a avut-o cand avea 5 ani. In timpul noptii, un barbat a aparut in visele ei si i-a spus sa-si avertizeze varul ca va avea un accident. Le-a spus parintilor ca varul ei trebuie sa fie foarte atent, caci isi va rupe piciorul. Toti au crezut ca este vorba despre o nascocire, dar au ramas uluiti cand au aflat ca nepotul lor a cazut si are piciorul in ghips.

Desi nu a auzit nimic despre fenomenul Vanga, Kaede a descris-o pe clarvazatoarea bulgaroaica drept unul dintre "musafirii" ei nocturni.

Mama a stiut de la nastere ca fetita ei nu este un copil obisnuit. Kaede sufera de o boala genetica rara, care impiedica dezvoltarea normala a organismului si, in scurt timp, va orbi complet. Desi a urmat mai multe tratamente, medicii sunt neputinciosi in asemenea cazuri de disfunctii genetice. Dar Kaede nu se teme deloc de ceea ce va urma si reuseste sa isi linisteasca si familia, spunandu-le ca ea, cu ochii inchisi, vede cu mult mai multe lucruri decat cu ei deschisi.

Tag-uri: baba vanga, Kaede
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 10:37
uhrumuxiqazo
L rising, provider measures: first; pinched menstruation.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg gtp.yore.obiectiv.info.gbo.xb http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ