Olguţa Vasilescu: ce-ar fi dacă mâine aş scoate şi eu PNL de la guvernare?

| 10 ian, 2014

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu a avut, vineri, o reacţie vehementă după anunţul Gabrielei Firea de a demisiona din partid, afirmând că aceasta a avut dreptate să se enerveze şi că o aşteaptă înapoi în PSD.

Olguţa Vasilescu întreabă retoric, într-o postare pe Facebook, ce s-ar întâmpla dacă şi ea ar scoate PNL de la guvernarea locală în Dolj, mai ales că aici nici măcar nu are nevoie de PDL pentru majoritate.

"Gabi Firea a avut dreptate să se enerveze. La Ilfov, alianţa s-a constituit între PNL şi PDL. Şi, în ciuda protestelor ei, a rămas aşa. Ce ar fi dacă, mâine, aş scoate şi eu PNL de la guvernarea locală, în Dolj, mai ales că nici măcar nu avem nevoie de PDL pentru majoritate? I s-ar părea corectă decizia mea conducerii PNL? O aşteptăm pe Gabi înapoi în PSD. Nu mor caii când vor câinii! O să se vadă asta cât de curând", a scris Olguţa Vasilescu pe site-ul de socializare.

Senatorul Gabriela Firea a anunţat vineri că demisionează din calitatea de membru al PSD, potrivit unui comunicat de presă.

"Începând cu data de astăzi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, respectiv vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei judeţene Ilfov, precum şi din calitatea de membru al partidului. Am luat această hotărâre după 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea în plan local cu PDL, reacţionând la conflictul din USL Ilfov prin promovarea preşedintelui PNL Ilfov în funcţia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp în care niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de acest demers flagrant de rupere a USL', se arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 2014
Horia Nabot
toată lumea o să răsufle usurată...
Îti spun eu ce-o să fie... o să se schimbe si primul ministru si toate posturile pe care vă lăfăiti în prezent, de sus până jos... evident că o să o luati în mână cu toată majoritatea mincinoasă pe care credeti că o aveati si o să deveniti tintele vii, ale unei guvernări fără minte înclusiv datorită tărtăcutelor voastre seci ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ