Omul de afaceri Avraham Morgenstern va fi plasat în arest la domiciliu

| 20 mai, 16:23

Curtea de Apel București a decis ca omul de afaceri Avraham Morgenstern să fie judecat în arest la domiciliu. Măsura înlocuiește arestul preventiv în care se află din 19 noiembrie.

Morgenstern a fost trimis în judecată în februarie de DNA sub acuzația că nu a înregistrat veniturile din trei contracte încheiate cu RAEDPP Constanța și o firmă și nici facturile fiscale aferente acestor venituri.

În același dosar este judecată și firma sa Shapir Structures, tot pentru evaziune fiscală.

Prejudiciul adus statului depășește zece milioane de euro.

DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor mobile şi imobile ale lui Morgenstern şi societăţii Shapir Structures, în valoare totală estimată de circa 2,8 milioane lei şi patru imobile din municipiul Constanţa, neevaluate.

Omul de afaceri este cercetat și în dosarul lui Radu Mazăre, fiind acuzat că i-ar fi dat 175.000 de euro primarului pentru a câștiga contractul privind construirea locuinţelor sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ