OSCAR 2016. "Son of Saul", cu românul Levente Molnár, nominalizat la cel mai bun film străin. Reacţia actorului

| 14 ian, 18:13

Actorul român Levente Molnar, care face parte din distribuția filmului "Son of Saul" - nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină - a declarat că munca la această producție a însemnat, pentru el, "tot ce poate să aibă cuvântul 'muncă' pozitiv", transmite Agerpres.

"Tocmai am ajuns la Londra. A fost foarte mare bucuria", a declarat Levente Molnar, după anunțarea nominalizărilor la Oscar.

Filmul "Son of Saul" regizat de Laszlo Nemes (Ungaria) este nominalizat la Oscar, la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină, alta decât engleza", alături de "Embrace of the Serpent" (Columbia), "Mustang" (Franța), "Theeb" (Iordania) și "A War" (Danemarca).

Gala Oscar va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles.

"Dacă suntem sănătoși, vom fi acolo", a spus actorul.

"Son of Saul" prezintă ororile din lagărul de concentrare de la Auschwitz.

Levente Molnar a spus că, artistic, lucrul la acest film a reprezentat pentru el o perioadă extraordinară. "A fost o experiență de muncă foarte bună. Doresc tuturor colegilor actori să li se întâmple ce mi s-a întâmplat mie. A fost o muncă bine pregătită, foarte focusată, foarte concentrată. A însemnat tot ce poate să aibă cuvântul 'muncă' pozitiv", a adăugat actorul, potrivit Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ