Paula Iacob, INTERNATĂ de urgenţă la spital. Avocata a suferit un accident

| 21 noi, 2014

Paula Iacob a suferit joi un accident cumplit. A căzut cu faţa de asfalt şi s-a lovit puternic la cap. Potrivit primelor informaţii, avocata a fost operată de urgenţă, iar acum nu mai poate mânca.

Ieri seară, avocata a mers la cumpărături într-un supermarket, iar când a ieşit din magazin a fost dezechilibrată de o altă persoană, a căzut cu faţa de asfalt şi s-a lovit puternic la cap. În urma impactului, s-a ales cu buza spartă, mai multe julituri la cap şi nas, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă la spitalul Floreasca.

Medicii au cusut-o, pe loc, dar au considerat că nu este necesară internarea, aşa că au lăsat-o să plece acasă. În prezent avocata Paula Iacob este imobilizată, nu poate mânca nimic şi ca să se hidrateze, foloseşte paiul.

„S-a lovit destul de tare. A avut buza spartă, s-a umplut de sânge şi a fost dusă de urgenţă la spital. S-a lovit şi la nas şi la cap. A fost împinsă de cineva, la ieşirea dintr-un magazin, s-a dezechilibrat şi a căzut cu faţa de asfalt. Se simte bine acum, cât se poate spune, stă în pat, dar nu poate mânca, nu poate bea, doar cu paiul”, a declarat femeia care se ocupă de menajul Paulei Iacob pentru spynews.ro.

Paula Iacob şi senzaţiile tari la 82 de ani. Avocata s-a plimbat cu MOTOCICLETA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ