UPDATE: PERCHEZIŢII la Primăria Târgu-Jiu

| 21 mai, 15:47

Echipe din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi jandarmeriei desfăşoară la acestă oră percheziţii la sediul Primăriei Târgu Jiu şi la locuinţa edilului Florin Cârciumaru într-un dosar de corupţie.

Este vorba despre un dosar de corupţie şi ar fi vizaţi mai mulţi funcţionari. Surse judiciare, citate de România TV susţin că ar fi vorba despre lucrări la canalizarea oraşului începute acum mai bine de un an şi care ar fi fost fraudate. Cel mai probabil, vor fi ridicate documente din ambele locaţii percheziţionate.

Potrivit comunicatului DNA, procurori anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008 - 2015.

În cursul zilei de 19 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în județul Gorj, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, se mai arată în comunicat.

Vizată ar fi şefa Direcţiei, Teodora Ciobanu, care ar fi suspectată de infracţiuni de corupţie în legătură cu angajările făcute în instituţie din anul 2007 şi până în prezent.

Citeşte şi: UPDATE: PERCHEZIŢII la firma ginerelui lui Vasile Blaga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ