Persoanele cu handicap grav, scutite de plata impozitului

| 29 ian, 22:08

Persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite de plata impozitului, conform unei ordonanțe dată de Guvern și publicată de Monitorul Oficial.

Astfel, începând din acest an persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate, anunță Ministerul Muncii într-un comunicat de presă.

Măsura este prevăzută în Ordonanța Guvernului nr. 4/2015 pentru modificarea șicompletarea Legii  nr.  571/2003 privind Codul  fiscal, și a fost publicată ieri  în Monitorul Oficial al României.

Pe lângă scutirea de la plata impozitului pe salarii, persoanele cu handicap grav sau accentuat nu vor plăti impozit nici pentru veniturile provenite din pensii, din activități  independente ori  agricole, din silvicultură și  piscicultură, altele decât cele impozitate prin tranșe de venit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ