Ponta: Anul 2014 o să se termine foarte bine; au fost nouă ani de războaie politice

| 13 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că în România ultimii ani au fost marcaţi de războaie politice, 'din cauza unui om şi a oamenilor din jurul său.

'Anul 2014 o să se termine foarte bine, finalul este ştiut. Eu chiar cred că ultimii nouă ani pentru România au fost nişte ani răi, în care am fi putut trăi mai bine, am fi putut să fim mai demni, să facem mai multe autostrăzi, să facem mai multe şcoli, spitale. Au fost nouă ani de războaie politice din cauza unui om şi a oamenilor din jurul său. Cei zece ani de regim greşit, antiromânesc, îi închidem anul acesta, important este ce punem în loc, ce reuşim să construim pentru că cei zece ani nu o să îi mai dea nimeni înapoi', a spus Ponta, duminică seara, la Antena 3.

Pe de altă parte, Ponta a spus că s-ar bucura 'extraordinar' dacă la alegerile prezidenţiale ar candida Elena Udrea.

'Nu-i bine să-i avem împreună la vot? Dacă nu mai candidează domnul Băsescu, să candideze doamna Udrea? Ca să poată oamenii să-şi arate iubirea, între ghilimele. Până la urmă Predoiu e nevinovat, săracul, ce treabă are el? Nici el nu ştie ce vrea şi despre ce vorbeşte. Ori Băsescu, ori Udrea, să vadă şi ei de fapt, că ei probabil (...) îşi închipuie că-i iubeşte lumea. Să candideze, să vadă cât îi iubeşte lumea', a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ