Ponta: E important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă

| 25 apr, 2014

Premierul Victor Ponta le-a spus, vineri, credincioşilor de la mănăstirea Nucet, judeţul Dâmboviţa, că îşi doreşte să aibă "gânduri bune şi mintea sănătoasă", pentru că "e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă”, Ponta fiind prezentat de către primar drept viitor preşedinte.

"Vă mulţumesc tuturor celor care astăzi aţi fost aici, Înalt Preasfinţitului Nifon, care ne-a primit cu inima deschisă şi mi-a zis un singur lucru: să am sufletul bun şi mintea sănătoasă. Cred că are dreptate. Realmente vreau şi cred că împreună cu dumneavoastră avem foarte multe lucruri de îndreptat în judeţ, în Dâmboviţa, în ţară. Nu vă spun decât că îmi doresc să am numai gânduri bune, să am mintea sănătoasă, că e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă şi să se gândească de fiecare dată la ce e mai bine pentru dumneavoastră", le-a spus premierul miilor de credincioşi prezenţi în număr mare vineri la mănăstirea Nucet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Nucet, Luiza Barbu, care a luat cuvântul pe scena amplasată la Nucet, unde s-au sărbătorit şi zilele comunei, l-a prezentat pe Victor Ponta drept "viitorul preşedinte al României".

"Sunt convinsă că va fi preşedintele României", a spus Luiza Barbu.

Prezenţa premierului Victor Ponta la manifestările religioase de la Nucet a fost subliniată de arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, care a oficiat slujba religioasă de la Mănăstirea Nucet împreună cu un sobor de preoţi.

"Avem bucuria să avem de faţă pe domnul prim-ministru Victor Ponta, care prin tinereţea şi eficienţa sa dă foarte multă speranţă poporului nostru românesc. De aceea, este minunat că ne rugăm împreună, că suntem împreună aici, în acest sfânt lăcaş istoric", a spus arhiepiscopul Târgoviştei.

Premierul a participat, vineri dimineaţă, la Mănăstirea Nucet, din Dâmboviţa, la slujba oficiată de arhiepiscopul de Târgovişte, IPS Nifon, de Izvorul Tămăduirii.

Ponta a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, dar şi de candidaţi ai PSD la alegerile europarlamentare şi de mai mulţi miniştri, între care Remus Pricopie şi Rovana Plumb.

Vineri a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Tag-uri: nucet, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
Barabancea
Apocalipsa dupa ponta
Ponta si tu si toti penalii din PSD numai grija ,,patriotilor viteji" ai lui dogaru si Abraham ati avut si ati facut pe drak-un patru sa le dati ce le-a taiat BOC. OMUL asta, BOC, de care voi si haita vostra de hoti faceti bascalie pe televiziunile penalilor antenna 3 a lui voiculescu si Rtv-ul lui ghita…OMUL asta nu a mai fost de acord ca pensionarii militari cu pensii de peste 60-320 de milioane sa mai beneficieze de asemenea privilegii!!! Ori tu, ponta cum ai venit la putere, tu si guvernul usl, prima grija asta a fost! Sute de milioane pensii la toate nulitatile!
Ce-a fost sub 30 milioane nu a taiat nimic PM BOC. Pa-lea ,,nesimtite de sute de milioane de la BUGET” pa-lea le-a scazut. Dar tu da-le cu sutele de milioane, de parc-ai da de la tine, de la patriciu, voiculescu, vantu..etc. Nu, de la noi toti! Dasta pui biruri peste biruri si nu te mai opresti!
Nu era suficient ca i-ati scos la nici patruzeci de ani la pensie...ca le-ati dat miliarde de lei compensatii...ca nu ai loc de ,,tinerii pensionari militari " cand cauti un loc de munca...Numai de ei dai pe un te duci si cum te-ntorci. Nu-i totusi prea mult!!!! Banii de la buget sunt stransi din taxe si impozite de la ai mai necajiti ooameni! Voiculescu, patriciu, nastase, vantu..astia nu dau…astia iau fura…!!! Si nici sa le confisti hotiile si sa dai banii inapoi celor furati vad ca nu vrei s-o faci! Ba mai rau..Tu-i aperi pe toti hotii de LEGE si de puscarie!!!!!!

Pai cine-a fost OM cu ROMANII???? si cine NU???? Tu cu guvernul tau penal…. sau BOC???
Cine-a fost ONEST si CINSTIT cu ROMANII si cine un prefacut si mincions???? Tu cu parlamentul usl penal… sau BOC???

Oameni buni!!!!!
Puneti lucrurile astea, plus multe altele… in balanta si cantariti singuri! Lasati antena 3 si Romania tv. ca nu castigati NIMIC! Toti pierdem. Toti o vom duce si mai rau daca ne mai lasam mintiti, dezinformati si manipulati…si mai votam hoti si borfasi care sa ne conduca!!!!


Oa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ