Popunere ŞOC a senatorilor PSD: Se cere capul unui ministru

| 02 sep, 10:50

Mai mulţi senatori din PSD le-au cerut premierului Victor Ponta și liderului interimar al partidului, Liviu Dragnea, să îl îndepărteze cât mai repede pe Daniel Constantin de la conducerea ministerului Agriculturii, informează știripesurse.ro. Cererea a fost făcută cu ocazia întâlnirii pentru alegerea unui nou șef de grup.

Social-democrații ar fi solicitat acest lucru pe motiv că ministrul Daniel Constantin este  incompetent. 

Senatorii ar fi susținut că ministrul Agriculturii nu știe ce să facă în criza irigațiilor, că a încurcat ghidurile, că a întârziat subvențiile și că nu prea știe ce să facă în acel post. Așa încât, aleșii 
social-democrați i-au anunțat pe cei doi lideri că nu vor mai susține în Senat nicio inițiativă venită din partea lui Daniel Constantin.

Potrivit unor surse, la auzul acestei solicitări, Liviu Dragena ar fi preferat să tacă, în timp ce Victor Ponta  a explicat că cerera nu prea îi are loc în acel context și că oricum e o problemă politică care ține de negocierile din Coaliție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ