Premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu: Argumentele din cererea de reexaminare a Codului fiscal sunt corecte

| 17 iul, 14:05

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat vineri, într-o conferință de presă, că argumentele pentru care președintele Klaus Iohannis a retrimis Codul fiscal în Parlament sunt corecte și că reexaminarea documentului "se impune ca urmare a proastei guvernări".

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu s-a grăbit să-l susţină pe Klaus Iohannis în cea mai recentă decizie a şefului de la Cotroceni de a retrimite Codul Fiscal în Parlament.

Citeşte şi:  Iohannis respinge CODUL FISCAL: Situația macroeconomică ar putea suferi o deteriorare apreciabilă. Ponta: Finalul iluziei

Al doilea om din PNL, Cătălin Predoiu, a uitat că partidul său a votat în Parlament noul Cod Fiscal. Partidul Naţional Liberal va vota proiectul de lege privind Codul Fiscal dacă de la 1 ianuarie cota de TVA va fi redusă la 19%, anunţa în urmă cu ceva timp  copreşedintele PNL Vasile Blaga.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ