Premierul Tudose: În ceea ce privește infrastructura. Nu mai suntem la nivel de promisiuni

| 12 oct, 17:37

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că, în ceea ce privește infrastructura "care leagă Craiova de restul lumii", România nu mai este la nivel de promisiuni.

"Astăzi putem să spunem că, în ceea ce privește infrastructura care leagă Craiova de restul lumii, nu mai suntem la nivel de promisiuni, (...) suntem în grafic. (...) Sunt lucrări de infrastructură care sunt în procedură de licitare, de atribuire. Au început să se întâmple lucruri și pe această zonă. A fost un angajament al României. România înțelege să-și respecte angajamentele", a spus Tudose după o vizită la fabrica Ford din Craiova.

Potrivit șefului Executivului, lansarea noului model Ford EcoSport reprezintă "o nouă istorie" în compania Ford.

"Am emoții, ca un iubitor de mașini, pentru ceea ce reprezintă Craiova pentru România, pentru ceea ce a făcut Ford pentru Craiova și pentru România. (...) Nu este puțin lucru ca o companie de asemenea anvergură (...) să fie în România. Este un element de mândrie și pentru noi și bănuiesc că și pentru domniile lor faptul că au găsit aici un mediu propice economic, social, uman, de toată factura pentru a face acest pas important — un nou model, o nouă istorie în compania Ford", a mai afirmat Tudose.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ