Presa internaţională: Brazilia, ajutată de arbitru în primul meci de la Mondiale

| 13 iun, 2014

Brazilia a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial de fotbal pe care il gazduieste, insa presa internationala acuza la unison ajutorul primit de Neymar & Co. din partea arbitrului de centru.

Jurnalistii din intreaga lume scriu ca penaltiul in urma caruia Brazilia a preluat conducerea in meciul cu reprezentativa Croatiei a fost foarte usor acordat. Iata cateva dintre reactiile din presa straina:

"Dupa ce Croatia a deschis scorul, Neymar a reusit sa intoarca rezultatul pentru Brazilia, fiind ajutat si de arbitru, care a dictat un penalti inexistent." - L'Equipe (Franta)

"Atunci cand toata lumea credea ca meciul se va incheia la egalitate, arbitrul japonez a acordat usor un penalti." - Gazzetta dello Sport (Italia)

"Brazilia confirma toate banuielile. Neymar a intors rezultatul partidei de debut cu un gol superb si cu un penalti primit cadou." - As (Spania)

"Un penalti aparut de nicaieri, foarte usor acordat. Fred a cazut atunci cand l-a vazut pe Lovren langa el." - The Guardian (Anglia)

Chiar si jurnalistii brazilieni au recunoscut ca nationala lor a primit cadou o lovitura de la 11 metri: "Neymar inscrie dupa o decizie gresita a arbitrului si Brazilia revine in fata Croatiei." - Globoesporte

Brazilia a castigat meciul de debut la Campionatul Mondial, scor 3-1 cu reprezentativa Croatiei.

Gazdele Mondialului s-au desprins la 2-1 dupa un penalti acordat foarte usor de arbitru la un duel dintre Lovrens si Fred.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ