Preşedintele KLAUS IOHANNIS, întâlnire cu Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu

| 02 feb, 11:18

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, astăzi. la Palatul Cotroceni, cu Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu. Atât președintele Senatului cât și cel al Camerei Deputațuilor au fost chemați la Palatul Cotroceni de șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni dimineață, la Palatul Cotroceni, cu Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu.

Şeful statului a scris, luni, pe Facebook, despre întâlnirea cu şefii celor două Camere ale Parlamentului, că ”sesiunea parlamentară care începe ne oferă o şansă de a arăta cetăţenilor că am înţeles cu toţii mesajul celor care au votat în noiembrie 2014”.

”Ţara nu este a noastră, a elitei politice, şi noi nu trebuie să monopolizăm instituţiile şi să le folosim în interesul nostru personal. Ţara este a cetăţenilor români şi instituţiile, Preşedinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei. De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru a stabili priorităţile legislative ale următoarelor săptămâni şi luni”, se precizează în postarea de pe Facebook a preşedintelui.

Citeşte şi: Ultimă oră! TĂRICEANU, denunţat la DNA în dosarul Microsoft

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ