Prima declaraţie a premierului propus, Sorin Grindeanu

| 28 dec, 18:30

Sorin Grindeanu, propus pentru funcţia de premier, spune că l-a rugat la Liviu Dragnea să-i stea alături pentru punerea în aplicare a programului de guvernare, despre care spune că este foarte clar şi, în acelaşi timp, complex. Lucru care se va întâmpla dacă preşedinteel Klaus Iohannis acceptă nominalizarea.

Sorin Grindeanu: „Câteva cuvinte o să spun. În primul rând le mulţumesc colegilor mei pentru votul de astăzi din Comitetul Executiv Naţional. E o mare responsabilitate şi simt în spate această responsabilitate. Nu doar a votului pe care l-am primit azi din partea colegilor meri, ci a votului românilor pentru un program de guvernare pe care trebuie să-l punem în practică. Am avut, dacă se poate spune aşa, o rugăminte în faţa colegilor din Comitetul Executiv Naţional, dar în primul rând o rugămite faţă de preşedintele partidului, faţă de domnul Liviu Dragnea de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa şi cel care a făcut acest program de guvernare, pentru a ajuta la implementarea acestuia. E şi un lucru simpolu, pentru că e un program foarte clar, pe etape. Dar, totdată, e şi complicat, fiind un program complex care se referă la foarte multe aspecte, la aproape toate aspectele vieţii noastre. De aceea a fost această rugăminte de a-mi fi tot timpul alături şi, sigur, de a mă ajuta dacă, dacă!, dacă această propunere va fi acceptată de domnul preşedinte Iohannis.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 06:14
edudgeLix
stromectol 3 mg france
online pharmacy stromectol Among the advantages of such a drug would be a potent thermogenic effect but without the usual side effects

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ