PROGNOZA METEO: De joi va NINGE în aproape toată ţara

| 26 noi, 2014

Ziua de miercuri aduce vreme rece, chiar deosebit de rece in sudul si estul tarii. Tot in sud si in est ar putea sa fie burnita sau sa fulguiasca izolat, iar maximele termice se vor situa intre -4 si 6 grade.

Si in Bucuresti vom avea vreme neobisnuit de rece pentru acest moment al anului. Maxima prognozata este de 1 grade; cerul ramane acoperit de nori si nu sunt semne de precipitatii. Maine dimineata se vor inregistra -3 grade, iar presiunea va continua sa scada usor.

Joi, va fulgui in zonele mai inalte din Muntenia, Moldova si Oltenia, iar noaptea va fi lapovita si polei in Banat. Vineri, va fi lapovita in sud si in est unde se poate produce polei, iar sambata vor fi precipitatii mixte in sud, in sud-est si la munte. Tendinta va fi de incalzire, dar vremea se va pastra rece pentru aceasta data.

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita.

Meteorologii spun ca temperatura a coborat continuu, cu cate un grad Celsius, inca din cursul serii de marti, pana miercuri la ora 6.30, cand la statia meteo de la Toplita a fost masurata valoarea termica de - 10 grade Celsius, care s-a mentionut timp de o ora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ