Proprietăţile miraculoase ale MIERII pentru piele

| 06 feb, 2014

Remediile de ingrijire a corpului cu miere de albine au inceput sa fie populare inca de pe vremea vechilor egipteni, cand acestia au observat ca mierea le vindeca repede pielea batatorita, micile leziuni si inclusiv ranile mai serioase.

Astazi, oamenii de stiinta i-au identificat in laborator proprietatile antibacteriene si higroscopice, demonstrand ca mierea poate intr-adevar sa grabeasca inchiderea ranilor si sa impiedice dezvoltarea bacteriilor. Oricare ar fi explicatiile stiintifice, simplul adevar ramane acesta: mierea are calitati vindecatoare.

Si ce rasfat mai nimerit pentru picioarele tale decat o baie cu miere! Pe langa relaxarea binemeritata, o baie cu miere te va ajuta sa-ti hidratezi calcaiele crapate si sa revitalizezi picioarele obosite. Incepe prin a-ti curata bine unghiile, apoi inmoaie-ti picioarele intr-o baie calda cu miere si lamaie, dupa reteta de mai jos.

E un remediu care nu da gres niciodata, deoarece combina proprietatile terapeutice ale mierii cu cele ale otetului de mere (antibacterian si antifungic) si ale lamaii (acidul citric indeparteaza pielea descuamata).

Baie cu miere si lamaie

Ai nevoie de:
- ½ cana de miere;
- 1-2 linguri de otet de mere;
- 1 lamaie, taiata in felii subtiri.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ