Proteste la RATB: 500 de vehicule nu vor circula în 26 şi 27 martie, timp de două ore

| 06 mar, 2014

Angajaţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti, nemulţumiţi de reducerea numărului de posturi, dar şi de salariile mari pentru funcţiile de conducere, ameninţă cu proteste în 26 şi 27 martie, a declarat joi, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor RATB - URAC, Alexandru Mihalache.

Liderul sindical a declarat, pentru MEDIAFAX, că în 26 şi 27 martie se va opri activitatea angajaţilor RATB, iar 500 de vehicule nu vor circula între orele 6.30 şi 8.30.

Alexandru Mihalache a declarat că sindicaliştii sunt nemulţumiţi de "jaful din RATB, de salariile nesimţite ale şefilor", dar şi de starea tehnică precară a vehiculelor din dotare şi lipsa pieselor de schimb şi punerea în pericol cu bună ştiinţă a siguranţei circulaţiei şi a publicului călător.

El a mai spus că angajaţii RATB sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu s-a semnat un nou Contract Colectiv de Muncă, şi, dacă nu se va semna, nu exclude declanşarea unei greve generale, ceea ce înseamnă oprirea totală a activităţii.

Sindcialiştii RATB au ameninţa şi în octombrie 2013 că vor opri activitatea, dar atunci au renunţat la proteste.

Tag-uri: protest RATB, RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ