PSD confiscă voturile de la referendum. Declarația uluitoare a lui Codrin Ștefănescu după scrutin

| 08 oct, 17:52

PSD a oferit prima reacție după rezultatele dezastruoase ale referendumului pentru familie. Liviu Dragnea nu a mai apărut la declarații, dar a făcut-o Codrin Ștefănescu, care a sugerat că cei ”patru milioane de români” au votat alături de PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut declarații halucinante după rezultatele referendumului pentru familie.

Ștefănescu a sugerat jurnaliștilor că voturile la referendum sunt mai multe decât cele primite de PSD la alegerile parlamentare, astfel că partidul a avut de câștigat.

"In 2016 noi am câștigat cu votul a 3.200.000 de români. Azi au votat 4 milioane", a spus Ștefănescu, care a confiscat și voturile la referendum, dar a umflat și cifra prezenței.

"Este haioasa opozitia asta, cu domnul Orban, cu domnul Barna si cu domnul Tomac. Nu meritam noi, PSD, o asemenea opozitie. Suntem un partid foarte puternic, iubit de romani si chiar am fi avut nevoie de opozitie.

Si-au batut joc de familia romana, de Biserica, de democratie.

Cred ca este esecul Romaniei, in general. Era o chestie importanta. Nu a fost timp de promovare, au fost doua saptamani. Nu a fost de ajuns, asta este.

Acest referendum nu a fost o chestiune asumata politic de nimeni, a fost pur si simplu o actiune venita in urma unei scrisori semnate de trei milioane de romani.

Romanii au venit intr-un numar gigant la vot. Patru milioane de oameni este o cifra. Patru milioane de oameni au iesit astazi sa voteze.

Iar Klaus Iohannis, prin modul cum s-a comportat, parca nu este presedintele Romaniei, parca era presedintele altei tari. Sa nu iesi, ca presedinte, sa spui ca vei veni la vot, sa nu ceri poporului sa iasa la vot... Sa te ascunzi, sa te duci in ultima secunda la vot, cu scarba, in sictir...", a spus Codrin Stefanescu.

Potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC), până în acest moment (ora 21:55), prezenţa la referendumul pentru familie a fost de 18,87 la sută, rezultatele fiind pentru ora 19:00,

Confom datelor oficiale BEC, în prima zi a referendumului pentru familie, ieri, 6 octombrie, prezenţa la vot a fost de numai 5,72% din totalul de votanţi, ceea ce reprezintă un minim istoric.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ