PSD continuă planul pentru suspendarea lui Iohannis

| 13 aug, 11:51

Realitatea TV a dezvăluit încă de luna trecută că PSD are un plan pentru suspendarea lui Klaus Iohannis. Evenimentele din ultimele zile arată că social democrații urmează pas cu pas acest plan.

Realitatea TV dezvăluia luna trecută că PSD are un plan structurat pe cinci puncte.

Primul punct se referea la crearea unei supermajorităţi a PSD.

Pasul următor ar fi înlăturarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului.

Social democrații ar mai urmări adoptarea unei Ordonanțe de Urgență pentru Legile Justiţiei, dată cu dedicaţie pentru baronii PSD.

Punctul al 4-lea din plan ar fi discreditarea lui Klaus Iohannis prin presa influenţată de PSD, iar ultimul punct, suspendarea lui Klaus Iohannis şi instalarea lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar.

În ultimele 24 de ore, a apărut o adevărată avalanșă de mesaje transmise de lideri ai PSD ca reacție la violențele din Piață. Astfel, social democrații, în frunte cu Liviu Dragnea, îl găsesc vinovat tocmai pe Klaus Iohannis de ceea ce s-a întâmplat vineri, 10 august, în fața Guvernului. Dragnea plusează și spune că președintele Iohannis este sponsorul politic al violenței și al manifestărilor extremiste. 

PLANUL PSD PENTRU SUSPENDAREA LUI IOHANNIS

1. Crearea unei supermajorităţi a PSD
2. Înlăturarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la şefia Senatului
3. OUG pentru Legile Justiţiei, dată cu dedicaţie pentru baronii PSD
4. Discreditarea lui Klaus Iohannis prin presa influenţată de PSD 
5. Suspendarea lui Klaus Iohannis

De la ce a plecat totul

Pe 8 iulie, consultantul politic Cozmin Guşă a dezvăluit, la Realitatea TV, planul pe care PSDragnea îl are pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, astfel încât Liviu Dragnea să devină preşedinte interimar.

Cozmin Guşă a subliniat atunci că planul de urgenţă al PSD avea două obiective: Iohannis să fie suspendat rapid, iar Dragnea să fie instalat preşedinte interimar. Conform lui Cozmin Gușă, planul avea 5 puncte. Totul s-a adeverit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ