S-A întâmplat ASTĂZI la Spital. Gabriel Cotabiță în stare CRITICĂ

| 17 mai, 14:56

Gabriel Cotabiţă este în comă de 10 zile, iar familia speră la ajutor divin. La capela Spitalului de Urgenţă Floreasca s-a ţinut, duminică, o slujbă pentru bolnavii internaţi acolo, dar şi pentru artistul pentru care zilele trec fără vreo schImbare în bine.

Gabriel Cotabiţă rămâne în stare critică şi familia şi apropiaţii se tem că doar o minune îl mai poate ajuta să-şi revină, după 10 zile de comă.

Duminică, la capela Spitalului Floreasca, s-a ţinuto nouă slujbă pentru Gabriel Cotabiţă, dar şi pentru ceilalţi bolnavi internaţi în spital, potrivit România TV.

Şi zilele trecute, preotul Spitalului de Urgenţă Floreasca a ţinut mai multe slujbe de rugăciune pentru artist, în capela spitalului, la care au asistat şi membrii familiei artistului, precum şi prietenii şi apropiaţii lui.

Citește și: Ultima ORĂ: GABRIEL COTABIȚĂ pe patul de SPITAL. Fosta soție, MOMENTE teribile

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ