Ultima ORĂ: GABRIEL COTABIȚĂ pe patul de SPITAL. Fosta soție, MOMENTE teribile

| 17 mai, 13:26

Ioana Nagy, femeia alaturi de care Gabriel Cotabita a trait timp de 19 ani, implineste, astazi, varsta de 57 de ani. Dupa mariajul din care au rezultat trei copii, cantaretul si-a jurat sa nu se va mai insura vreodata.

Fosta sotie a lui Gabriel Cotabita isi serbeaza, astazi, ziua de nastere. Stabilita la Craiova, femeia alaturi de care artistul are trei fete, a pastrat legatura cu tatal fiicelor ei, chiar daca, la un moment dat, acesta a facut o declaratie destul de ciudata:

“Ma voi mai insura doar daca ma va lasa memoria si voi uita cat de urata e viata in doi!" Cei doi au divortat in 1997 si au ramas in relatii destul de civilizate.

Citește și: Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de fetele lui Cotabiță! Au ajuns la capătul puterilor

Starea lui Gabriel Cotabita este in continuare destul de grava. Dupa ce a suferit un atac de cord, artistul este tinut in viata de aparate, iar in aceasta saptamana, fiicele cantaretului au chemat un preot la spital, cel care a tinut o slujba la capela unitatii medicale.

Citește și: Aela Cotabiţă, fata lui GABRIEL COTABIŢĂ, spune totul pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ