Suferinţa lui Cotabiţă a provocat un RĂZBOI TOTAL între Adrian Enache, Mihai Bendeac și alte vedete. Ce DEZVĂLUIRI se fac

| 15 mai, 08:50

Gabriel Cotabiţă se află, de o săptămână, internat la Spitalul Floreasca, după ce vinerea trecută i s-a făcut rău la sala de fitness şi a intrat în comă. Familia artistului le-a cerut tuturor celor apropiaţi să nu facă declaraţii în presă legate de starea de sănătate a cântăreţului, însă unele vedete au vorbit cu jurnaliştii, pornind un adevărat scandal.

Mihai Bendeac, prieten foarte bun cu Gabriel Cotabiţă, a ţinut cont de rugăminţile fetelor artistului şi nu a vorbit cu presa despre tragedie, deşi a fost sunat de jurnalişti. În schimb, Adrian Enache, şi el prieten cu Cotabiţă, a afirmat zilele trecute că artistul a intrat în moarte cerebrală.

"Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi, iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a declarat Adrian Enache pentru ziarulring.ro, transmite eva.ro.

Bendeac a fost deranjat de afirmaţiile lui Enache şi i-a transmis acestuia un mesaj prin intermediul paginii de Facebook. „Nu mă pot abţine: am o informaţie pe surse. Adrian Enache e în moarte cerebrală. De câţiva ani. Dar a ascuns. Faptul că a spus asta, din senin, despre Gabi, ţine de faptul că încearcă să abată atenţia", a scris actorul pe Facebook.

Citeste si: GABRIEL COTABIŢĂ, gest INCREDIBIL! DEZVĂLUIRI şoc, o vedetă TV spune tot

Adrian Enache s-a apărat şi a spus că nu a declarat niciodată că Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală şi că totul a fost o invenţie a jurnaliştilor.

„Nu am spus niciodată că Gabriel Cotabiță e în moarte clinică.

Am comentat doar știrile apărute la TV despre starea lui de sănătate. Nu mi-aș fi permis să vorbesc despre starea lui de sănătate. Respect decizia familiei lui și îmi cer scuze dacă au văzut și ei la televizor nebunia asta. Eu îl respect și îl iubesc foarte mult pe Gabriel Cotabiță“, a spus Enache.

Mihai Bendeac a fost foarte deranjat şi de vorbele lui Andrei Gheorghe, care a afirmat că Gabriel Cotabiţă plăteşte acum preţul pentru stilul de viaţă dezorganizat.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andrei Gheorghe a spus că îl apreciază pe Cotabiţă, dar faptul că a vrut să rămână tânăr l-a costat scump. "Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Și-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ținut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a pățit Schumacher", a spus Gheorghe în emisiunea de la Pro TV.

Citeste si: Gabriel Cotabiţă a reacţionat după şase zile de comă. Anunţul făcut de medici

Cuvintele realizatorului de la Pro FM l-au provocat pe Mihai Bendeac. "Nu ştiu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viaţă", a scris ameninţător Bendeac pe pagina sa Facebook.

Bendeac nu este însă singurul care s-a luat de cei care îl vorbesc de rău pe Cotabiţă. Cântăreţul a fost apărat şi de Florin Chilian, care i-a atacat pe Enache şi Porcovschi."Decât cu așa prieteni apropiați mai bine fără! Adrian Enache și Mihai Pocorschi... bieți nemernici care nu țin cont de drama sufletească a familiei. Poate le vin cântări acum în urma indiscreției jegos de grosolane pe care au făcut-o!", a comentat Chilian declaraţia iniţială a lui Enache, de la care s-a enervat şi Bendeac.

Adrian Enache i-a răspuns lui Chilian, afirmând că habar nu are cine este acest artist.

"Nu știu cine e personajul. Dacă era vreun personaj important, îl întrebau și pe el despre Gabi, care chiar este cineva. Nu știu cine este acel personaj, dar Eminescu avea dreptate când a spus 'Muști de o zi'. Nu avea activitate și a vrut și el să apară la TV, dar să te legi de Mihai Porcovschi, care era prietenul lui de o viață, e deja strigător la cer. Îmi pare rău că astfel de indivizi se trezesc să vorbească așa. Nu mă interesează, nu știu cine e individul și nu mă cobor la nivelul lui", a replicat Enache la "Teo Show".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ