ANUNŢ de ultimă oră despre Gabriel Cotabiţă! Au chemat PREOTUL la spital

| 15 mai, 09:51

Au trecut 7 zile de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata numai de aparate. Pentru ca medicii nu ii dau artistului mari sanse de supravietuire, cele trei fiice au dorit ca un preot sa il impartaseasca pe tatal lor, care s-au putea stinge oricand.

Puse in fata unui diagnostic crunt, cele trei fete ale lui Gabriel Cotabita nu si-au pierdut speranta, insa au incercat si sa se gandeasca la ceea ce pot face pentru tatal lor.

"Au chemat un preot care i-a citit din Biblie si l-a impartasit. Prins in ghearele mortii, pe Gabriel Cotabita numai Dumnezeu il poate ajuta. Daca ii e dat sa se duca, familia a vrut ca acesta sa fie impartasit, pentru a fi mantuit de pacate. Fetele insa gandesc pozitiv, sunt convinse ca tatal lor va trai. Merg la biserica si se roaga ca acest lucru sa fie posibil. Este si normal, nu te poti impaca asa usor cu moartea unei persoane pe care o iubesti foarte mult. Totul a fost un adevarat soc, mai ales ca Gabriel Cotabita nu era bolnav, a venit totul dintr-o data", a declarat un apropiat al familiei pentru CANCAN.ro.

CITEŞTE ŞI Gabriel Cotabiţă a reacţionat după şase zile de comă. Anunţul făcut de medici

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ