GABRIEL COTABIŢĂ, gest INCREDIBIL! DEZVĂLUIRI şoc, o vedetă TV spune tot

| 15 mai, 08:43

Gabriel Cotabiţă se află de o săptămână în comă indusă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a făcut un stop cardio-respirator pe 8 mai. Cântăreţul de 59 de ani respiră cu ajutorul aparatelor şi medicii sunt rezervaţi când vine vorba de un pronostic.

Creierul lui Gabriel Cotabiţă a fost grav afectat, pentru că nu a mai fost irigat cu sânge. Surse medicale au declarat pentru Click! că artistul are grave leziuni cerebrale şi că doar un miracol îl mai poate salva.

Clarvăzătoare Carmen Harra e şi ea rezervată în privinţa şanselor de surpavieţuire ale lui Gabriel Cotabiţă. Ea susţine că acesta e dezavantajat numerologic, fiind născut pe 1.11.1955.

Citeşte şi: Detalii ŞOCANTE! Gabriel COTABIŢĂ făcea totul pe ASCUNS ...

"Clar că nu trăieşte mult. Nimic din codul lui divin nu-i susţine longevitatea. Dacă mergem pe calculaţii, nu va apuca să împlinească 60 de ani. E un adevăr dur, dar asta e codificarea lui. Cifra lui e 5, dar nu există nicăieri cifrele longevităţii: 6, 7, 8. Îl ajută doar 1 în ziua naşterii, dar e greu de crezut că 1 va putea schimba turnura lucrurilor. Numerologia lui e marcată de cifrele 1, 2, 2 şi 5. Îi lipsesc toate celelalte numere. Asta nu înseamnă că toţi cei care s-au născut odată cu Cotabiţă vor muri înainte de 60 de ani. Pentru că intervin factorii numelui şi cei genetici. Pe Cotabiţă nu-l ajută nici genetica, problemele lui de sănătate au mai existat în familie, cel mai probabil la bunici, pentru că acestea se transmit la a doua generaţie", a spus Carmen Harra despre Gabriel Cotabiţă, pentru ziarulring.ro.

Clarvăzătoare are un sfat şi pentru familia lui Gabriel Cotabiţă: să fie alături de el, pentru că persoanele în comă simt tot, deşi nu reacţionează. Carmen Harra nu crede că artistul ar vrea să îşi revină din comă şi să rămână paralizat, nici pentru el, nici pentru familia lui.

Citeşte şi: GABRIEL COTABIŢĂ a făcut asta cu preţul vieţii! Momente TERIBILE trăite de artist înainte să ajungă în SPITAL

"Toţi cei pe care îi iubeşte mult să vină lângă patul lui şi să-l încurajeze, să-i spună încontinuu cât de mult îl iubesc şi că au nevoie de el pentru a-l convinge să rămână în această lume. Chiar dacă nu le răspunde, aude. Oamenii în comă sunt cu un picior în lumea cealaltă, ştiu şi văd tot ce se întâmplă şi se luptă pentru a reveni sau a pleca. În comă, spiritul se detaşează de corpul fizic, e ca o moarte clinică. El se vede pe el, energia lui asistă la tot şi are opţiunile lui: am şansa să revin, să stau în cărucior sau să plec. Viaţa lui e în mâna unei forţe superioare. Personal, cred că el asistă la tot ce i se întâmplă şi nu cred că ar vrea să revină şi să rămână cu dizabilităţi. De ce să rămână paralizat? Nu-şi doreşte asta nici pentru el, nici pentru familia lui. El a trăit frumos până acum. Mai vrea să trăiască în cărucior sau merge mai departe? E alegerea sufletului dacă se mai întoarce în acel corp. Practic, asişti la propria tragedie şi decizi pentru tine. Unii stau în comă luni şi ani. El merită şansa lui, trebuie să vedem dacă energia numelui poate să-l scoată din această situaţie-limită", a completat Carmen Harra, întrebată despre şansele de supravieţuire ale lui Gabriel Cotabiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ