Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de fetele lui Cotabiță! Au ajuns la capătul puterilor

| 16 mai, 10:00

Au trecut opt zile de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata numai de aparate. Pentru ca medicii nu ii dau artistului mari sanse de supravietuire, cele trei fiice au dorit ca un preot sa il impartaseasca pe tatal lor, care s-au putea stinge oricand. Sâmbătă, familia artistului participă la o slujbă ţinută special pentru Cotabiţă.

Medicii care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiţă sunt mai mult decât rezervaţi, unii specialişti chiar au spus că şansele de supravieţuire ale artistului sunt minime. Fiicele şi mama artistului participă la slujbele ţinute special pentru el la capela Spitalului Floreasca.


Vinerea trecuta, Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio-respirator in timp ce se afla la sala de forta, iar echipajul SMURD ajuns in patru minute la fata locului, l-a resuscitat pe artist timp de patru minute. Mai apoi, el a fost dus la spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost stabilizat. In urma unor investigatii amanuntite, doctorii au dat familiei o veste teribila, scrie RomâniaTV.net.

Citește și:  Gabriel Cotabiţă este în comă de şase zile. Decizia preotului de la spitalul Floreasca

"Pacientul se afla internat in momentul de fata in Sectia de Terapie Intensiva fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat si necesitand masuri specifice de terapie intensiva, inclusiv ventilatie mecanica. Starea pacientului este grava, dar stabila;

Investigatiile complexe de la internare pana la momentul de fata indica drept cauza cea mai probabila a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac (produs in contextul unor afectiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral;

Pacientul se afla sub ingrijirea unei echipe multidisciplinare complexe care il evalueaza permanent, in functie de starea pacientului urmand sa se ia in discutie alte eventuale investigatii. Precizam inca o data faptul ca starea pacientului este stabila", se arată într-un comunicat oficial de la Spitalul Floreasca.

Ultimul RMN facut de Cotabita a fost analizat si de catre cel mai cunoscut neurochirug, Vlad Ciurea, cel care nu crede prea mult in sansele de supravietuire ale artistului.

Puse in fata unui diagnostic crunt, cele trei fete ale lui Gabriel Cotabita nu si-au pierdut speranta.

Citește și:  Aela Cotabiţă, fata lui GABRIEL COTABIŢĂ, spune totul pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ