Aela Cotabiţă, fata lui GABRIEL COTABIŢĂ, spune totul pe Facebook

| 15 mai, 15:08

Fiicele lui Gabriel Cotabiță au ţinut să facă un anunţ legat de starea de sănătatea a cântăreţului, dar au transmis și un mesaj fanilor.

"Mesajul acesta vine ca urmare a speculațiilor din ultimele zile și se adresează exclusiv fanilor, prietenilor și persoanelor dragi tatei care se îngrijorează.

Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup si suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află.

Vă asigurăm că beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru. Însă vă reamintim că atunci când va fi cazul de noi declarații oficiale, ele vor fi făcute de către singurele persoane abilitate: reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță.", a scris Aela Cotabiţă pe Facebook.

Citeşte şi: GABRIEL COTABIŢĂ, gest INCREDIBIL! DEZVĂLUIRI şoc, o vedetă TV spune tot

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ