Bendeac, după afirmațiile lui Enache despre starea lui Cotabiță: Adrian Enache e în moarte cerebrală

| 14 mai, 11:03

Mihai Bendeac a publicat pe contul personal de Facebook o postare despre impresia care i-a fost lăsată de modul în care unele persoane au ales să trateze dorința familiei Cotabiță. Cu această ocazie, el a i-a lăudat și pe medici pentru eforturile pe care le depun.

Actorul susține că a observat ” cu amărăciune ca un număr impresionant de persoane mai mult sau mai puțin publice au nesocotit, au ignorat aceasta dorinta a familiei si s-au erijat in purtători de cuvânt, specialiști in medicina sau apostoli in slujba Informării opiniei publice”.

” Rugămintea familiei se adresează celor care, efectiv, simt ca trebuie sa vorbească pe aceasta tema. Nimic nu e mai important decât tratarea pozitivă a acestei situații. In goana pentru morbid, sa nu uitam ca suntem oameni. Fatalismul si boceala, in aceasta situație, denota, din păcate, o lipsa de respect fata de cei apropiați, in primul rând referindu-ne la mama lui Gabi. Dansa e puternica. E optimista. Un optimism molipsitor. Crede, spera ca el va fi bine. Sa nu-i ingreunam situația”, scrie actorul.

Bendeac lansează și un apel către toți oamenii care țin să comenteze această situație” Fiți oameni, nu hiene. Se poate! E VIU!!!! Abtineti-va. Veți fi anuntați daca si cand va fi nevoie de ciocli si bocitoare. Înclin sa cred ca nu prea curând”.

” PS - Nu ma pot abține: am o informație pe surse. Adrian Enache e in moarte cerebrala. De câțiva ani. Dar a ascuns. Faptul ca a spus asta, din senin, despre Gabi, tine de faptul ca încearcă sa abată atenția...”, a mai scris Mihai Bendeac în finalul postării, iritat de comentariile din ultimele zile ale lui Adrian Enache.

Acum două zile, Adrian Enache a declarat pentru ziarul Ring că ”medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcţionează creierul şi că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum”. Afirmația lui a fost criticată pentru că a încălcat dorința familiei de a se păstra discreția.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ