GABRIEL COTABIŢĂ a făcut asta cu preţul vieţii! Momente TERIBILE trăite de artist înainte să ajungă în SPITAL

| 13 mai, 09:34

La fel ca mulți alți artiști din generația sa, Gabriel Cotabiță suferea de ceva vreme că intrase într-un con de umbră. Melodiile lui erau difuzate cu greu de radiouri, iar televiziunile îi condiționau prezența în emisiuni de un scandal mai mult sau mai puțin regizat.

Conștient de valoarea sa artistică, însă și de problemele de sănătate, Gabriel Cotabiță a luat o decizie radicală: să se reinventeze chiar cu prețul vieții.

Artistul s-a înscris cu mari speranțe la preselecția națională pentru Eurovision, organizată de TVR, însă piesa lui, "Ridică-te și fugi", a fost respinsă fără prea multe explicații. S-a ambiționat și a realizat și o variantă modernă a melodiei, cu rapperul JerryCo, lansând, totodată, o campanie împotriva traficului de persoane.

"Melodia mi-a trimis-o George Popa fără niciun text și împreună cu Ancuța Dionisie vorbeam că ne trebuie un cântec cu încărcătură emoțională, dar voiam să nu fie doar despre violența în familie şi, stând la taclale, ne-a venit ideea textului și a titlului. După ce am înregistrat-o, le-am spus că dacă vrem să facem o nebunie adevărată, trebuie să luăm un rapper care să cânte o parte, așa cum se face muzică la ora asta. N-au fost entuziasmați, dar le-am explicat că mă interesează să le atrag atenția și celor tineri", a povestit recent Gabriel Cotabiţă, citat de "Ring", potrivit click.ro.

Citeşte şi: SACRIFICIILE din viaţa lui Gabriel Cotabiţă şi preţul PLĂTIT de artist

După ce a depășit momentul eșecului de la Eurovision, Gabriel Cotabiță și-a refăcut planul, impunându-și standarde și mai înalte. Una dintre prietenele sale apropiate a dezvăluit că artistul voia să reia pregătirea de la zero:

"Mi-a spus că nu mai rezistă să cânte live, că nu mai are suflul necesar și că vrea să facă mai multe lecții de canto pentru a se relansa în muzică. M-am mirat că un artist de talia lui e atât de realist cu el însuși și că vrea să-și respecte muzica. M-am oferit să-l ajut cu drag, mai ales că mi-e și prieten de mulți ani. Urma să ne vedem în aceste zile la prima lecție, însă... s-a întâmplat... Sper să se țină de promisiune, pentru că Gabi e om de cuvânt, și să ne revedem cu bine la orele de canto", a povestit amica artistului pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Cel mai EMOŢIONANT mesaj transmis lui GABRIEL COTABIŢĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 10:15
Angelica
Munca la domiciliu
Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ