SACRIFICIILE din viaţa lui Gabriel Cotabiţă şi preţul PLĂTIT de artist

| 13 mai, 08:58

A fost mereu privit ca un crai al anilor ’90, însă numai el ştie ce sacrificii a făcut pentru a-şi menţine imaginea de bărbat şarmant. În ultimii ani, parcă mai abitir ca niciodată, Gabriel Cotabiţă şi-a schimbat radical înfăţişarea şi stilul de viaţă.

În 2008 şi-a schimbat radical dantura, iar zâmbetul de porţelan a fost doar începutul unui lung şir de transformări. În 2014, Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a slăbit 22 de kilograme în doar 7 luni, mărturie fiind chiar declaraţiile sale, pe care le-a făcut în noiembrie, în timpul emisiunii “KidSing”, pe care o juriza la Kanal D.

Transformarea solistului s-a produs, într-adevăr, peste noapte, căci Cotabiţă nu mai părea preocupat decât de diete, nutriţie şi sala de fitness. Imaginile surprinse de-a lungul timpului de reporteri sunt extrem de grăitoare, scrie click.ro.

Gabriel Cotabiţă îşi făcuse un obicei din mersul la sală şi devenise client fidel al magazinelor de fructe şi legume, preferând îndeosebi merele verzi, indicate în diete.

Citeşte şi: Cel mai EMOŢIONANT mesaj transmis lui GABRIEL COTABIŢĂ

Nu doar de trup a avut grijă Gabi, ci şi de minte, deoarece în urmă cu doi ani l-am surprins cumpărând o carte cu teste de inteligenţă şi perspicacitate.

Din păcate, săptămâna trecută, Cotabiţă s-a prăbuşit. La propriu. În timp ce se afla în sala de fitness, artistul a făcut stop cardio-respirator. Din această cauză, circa 10 minute, până ce medicii au ajuns la faţa locului şi au început resuscitarea, creierul nu a mai fost irigat cu sânge. Astfel că, cea mai mare temere a medicilor este reprezentată de posibilele leziuni cerebrale. De vineri este în comă şi respiră cu ajutorul aparatelor, iar prognosticul medicilor este foarte sever.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 10:17
Angelica
Munca la domiciliu
Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ