BOMBĂ! Cu ce prezentatoare CELEBRĂ s-a iubit Gabriel Cotabiţă

| 12 mai, 11:40

Cantaretul a devenit celebru pentru legaturile sale pasagere cu femei mult mai tinere decat el. Imediat dupa divort, la mijlocul anilor ’90, presa a relatat despre idila dintre Cotabita si Simona Apreutesei, remarcata la Scoala Vedetelor, cu 20 de ani mai tanara.

Cotabita a suferit enorm dupa despartire, intrand in depresie, ziarele relatand ca s-a dus la un bioterapeut ca sa se refaca emotional.

Mai tarziu, in viata lui Cotabita a intrat Dalia Pusca, o prezentatoare tv cu 25 de ani mai tanara decat el.

Totul s-a naruit, au sustinut ziarele, din cauza stilului vulcanic al lui Cotabita, pe care Dalia nu l-a mai suportat.

Citeşte şi: MĂDĂLINA GHENEA, goală puşcă! CUM s-a întâmplat totul (FOTO EXPLICIT)

Dalia Pusca a inceput sa lucreze in televiziune la 18 ani, ca prezentatoare a emisiunii Trupa DP2, apoi la Neata, la Antena 1, a prezentat apoi Meteo la Antena 1, iar intre 2005 si 2009 a lucrat la Realitatea TV, ca prezentatoare a stirilor de noapte.

Actrita de teatru si film, Dalia a revenit in 2010 in TVR, unde a realizat, alaturi de Cosmina Pasarin, emisiunea “Intalnirea de pe 2”, sistata in vara aceluiasi an.

De-a lungul timpului, in presa au aparut cateva fotografii supersexy ale Daliei, care este o femeie frumoasa, o prezentatoare eleganta si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

Gabriel Cotabiţă a fost internat vineri la secţia de Terapie Intensivă de la "Floreasca", după ce a căzut la pământ inconştient în sala de fitness a unui hotel din Capitală. Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ este în continuare critică.

Citeşte şi: Anunţul care întristează o ţară întreagă: "Gabriel Gabriel a intrat în moarte cerebrală. Nu se mai poate face nimic"

Familia și prietenii apropiați ai lui Gabriel Cotabiță au aflat, luni după-amiază, de la medici că artistul nu mai are activitate cerebrală, iar funcțiile lui vitale sunt menținute artificial, a dezvăluit, pentru publicatia Ring, Adrian Enache.

"Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2 - n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a mărturisit, cu tristețe, Adrian Enache.

Mihai Pocorschi a confirmat informația că Gabriel Cotabiță nu are deloc "activitate cerebrală", precizând că respectă dorința familiei de a nu oferi informații despre starea artistului.

"Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit", a declarat, Mihai Pocorschi.

Citeşte şi: Poziţia oficială a medicilor în cazul Cotabiţă: Starea pacientului este gravă, dar stabilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 12:42
anonim
rusineeee,omu e pe moarte si voi il barfiti
12 mai, 22:39
Holmes
Arsenal
De ce nu s-a oprit Transpiratu la Pusca? O fi incercat si cu Gina Pistol?
12 mai, 13:22
BASINESCU ,CURVARUL
MA BATUT COTABITA
eu sunt curvarul romaniei.in urma mea urmeaza;turcescu,zblaga,boc,preda chiorul,
zarzavagiul hot-vidanjaru,cocosel-udrinel-urinel,pe pantaloni,si alti tembeli perdelisti.
maestrul cotabita este ultimul.un om normal,nu, ca noi ,maimute in calduri.
sanatate gabriele !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ