CUTREMURĂTOR! Gabriel Cotabiţă a PREVESTIT nenorocirea. Ce a spus artistul în dimineaţa fatidică

| 13 mai, 10:58

Gabriel Cotabiţă a acordat ultimul interviu presei cu doar câteva ore înainte de infarct. Jurnalistul Radu Buzaiaunu, cel care a stat de vorbă cu artistul, a afirmat că Gabriel deborda de veselie şi optmism, insă cu toate acestea cântăreţul a adus în discuţie şi subiectul "sfârşitului".

Radu Buzaiaunu a publicat pe site-ul său o parte din coneversaţia lor:

R: De unde si vorba cantecului, trece vremea…
Gabriel Cotabita: Asta nu e vorba cantecului. Sigur ca trece. Si e bine ca trece. Problema e cum trece.

R: Ca vremurile, au trecut pe langa noi, doi oameni in varsta tinandu-se de mana. Spre 80 de ani. Ai in minte deznodamantul acesta?

Gabriel Cotabita: Nu ma gandesc la chestia asta. Am avut teama asta a singuratatii. Ca de fapt asta e intrebarea ta. Am avut-o acum vreo 20 de ani cand am terminat albumul ”Prizonier”. Am avut acolo un text senzational la un cantec fantastic, care se numeste ” un simplu trecator”. Era o poveste fantastica, pe care am vazut-o cu ochii mei. Era vorba despre singuratate. Ma uitam pe o fereastra si vedeam pe o banca un batran, stand langa porumbei. Un batran pe care parea ca viata l-a tot lovit. Ca pe cel pe care l-am vazut trecand mai devreme. Arunca firimituri la porumbei. La un moment dat a venit catre el o batranica, l-a luat de brat si au plecat impreuna. Sigur, e frumos. Dar avem un banc celebru. Cu omul pe patul de moarte, stand inconjurat de sotie si de toata familia si putin incurcat ca, desi are cine sa-i aduca un pahar cu apa, totusi nu-i este sete. Eu am rezolvat problema singuratatii.

R: Iei in calcul si finalul acesta. Cu tine traind singur batranetea.
Gabriel Cotabita: Da. Il iau in calcul ca pe un mod de a trai.

R: Dintre femeile prin viata carora ai trecut. Care e cea care a marcat cel mai mult? Cea care ti-a daruit copii? Cea care te-a facut sa suferi? Sau ultima?
Gabriel Cotabita: Femeia care m-a marcat cel mai mult e mama. E cea mai importanta. Toate celalalte sunt incercari nereusite de a o inlocui. Cum face fiecare barbat.

R: Si ne intoarcem oarecum simetric. Dintr-o data suntem de acord ca exista un sablon. Mama e sablonul prin care le trecem pe toate.
Gabriel Cotabita: Mai grav. E arhetipul.

R: Prezentul. Cum e prezentul?

Gabriel Cotabita: Nu ma vait si nici nu fac destainuiri. Totul e in regula, ba chiar spectaculos. Ma bucur de viata. Si e bine cand te bucuri de viata.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat şi stabilizat. În prezent, cântăreţul Gabriel Cotabiţă este intubat şi respiră doar cu ajutorul aparatelor.

 



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 21:56
Andrei Ovidiu-adrian
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]
13 mai, 14:36
ionut
oferta munca!!!!
Nu te vei putea bucura vreodata de o bogatie materiala consistenta daca iti vei trai in permanenta viata ca si cum ai privi prin oglinda retrovizoare a masinii tale.Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat".Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial.Pentru mai multe detalii,trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ